top of page
board-2209239_1920.jpg

Znanjem do uspjeha

Što možete očekivati od naših programa?

Ovlašteni smo nositelj programa izobrazbe od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Pohađanjem naših edukacija stječete pravo na obnovu certifikata.

 

Pružamo edukacijske programe iz područja javne nabave. Kroz naše edukacije unaprijedit ćete svoja znanja ili usvojiti nova te se pripremiti za izazove s kojima se susrećete u svakodnevnom radu.

Sukladno Vašim potrebama u mogućnosti smo organizirati in-house programe prema Vašim specifičnim zahtjevima. Naše edukacije mogu biti prilagođene i naručiteljima i ponuditeljima. Dugogodišnje iskustvo na svim poljima javne nabave jamči Vam pronalazak najboljeg rješenja u potpunosti usmjerenog na Vaše potrebe.

 

Naše iskustvo omogućuje nam razumijevanje i javnog i privatnog sektora.

Upoznajte naše predavače

Mihaela Matokanović Džimbeg
dipl. iur.

Mihaela je međunarodna stručnjakinja s više od 20 godina iskustva iz područja javne nabave, javnih financija, upravnog i obveznog prava. Svoja stručna znanja stjecala je u svim segmentima javne nabave, a karijeru je započela kao savjetnica i tajnica Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave. Stručni put nastavlja u središnjem tijelu državne uprave kao savjetnica te pomoćnica ministra, između ostaloga odgovorna za poslove javne nabave te proračun i financije. Danas je zaposlena kao pravna savjetnica u međunarodnoj grupaciji. Dugi niz godina Mihaela je angažirana i kao pravna stručnjakinja u području javne nabave za više međunarodnih organizacija u raznim zemljama poput Ukrajine, Makedonije, Gruzije, Turske i Crne Gore. Ovlaštena je trenerica u području javne nabave te predavačica na brojnim seminarima i konferencijama u kontinuitetu od 2008. godine.

Maja Kuhar
dipl. iur.

Maja je međunarodna stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom u području javne nabave. Svoje jedinstveno iskustvo stekla je kroz rad u javnom sektoru, na početku svoje karijere kao savjetnica u Državnoj komisiji za kontrolu javne nabave, a danas kao Predsjednica istog tog tijela. Stručna iskustva stekla je radom u različitim tijelima državne uprave, kao savjetnica ministra te kao načelnica sektora i zamjenica državnog tajnika u Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu predavačica je na međunarodnom programu usavršavanja u javnoj nabavi Public Procurement Excellence organizaciji WU Executive Academy Vienna i Bundesbeshaffung GmbH, sudjeluje kao stručnjakinja na različitim međunarodnim konferencijama iz područja javne nabave, sudjeluje kao stručnjakinja u području javne nabave na brojnim međunarodnim projektima (u Sjevernoj Makedoniji, Gruziji, itd.) i vanjska je suradnica/predavačica na Pravnom fakultetu u Zagrebu, Katedri za Upravno pravo.

Miljenko Cvitanović
dipl. iur.

Miljenko je stručnjak u području javne nabave sa dugogodišnjim iskustvom u javnom i privatnom sektoru. Svoje radno iskustvo započeo je kao savjetnik u Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave, a zatim u različitim državnim agencijama i u Hrvatskom saboru. Stručna znanja iz područja javne nabave stekao je i u svojstvu predstavnika ponuditelja kao pravni stručnjak za javnu nabavu u jednom od vodećih društava za osiguranje. Nakon rada u različitim državnim tijelima, između ostalog kao pomoćnik ravnatelja u jednoj javnoj ustanovi, danas je pravni savjetnik za javnu nabavu u jednom od najvećih hrvatskih izvoznika softvera. Dugogodišnji je predavač u području javne nabave.

Jasmina Mimica
dipl. iur.

Jasmina je stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom u području javne nabave. Radno iskustvo stekla je kroz višegodišnji rad u javnom i privatnom sektoru. Svoje iskustvo stjecala je u različitim središnjim tijelima državne uprave. Na početku karijere kao vježbenica u odjelu javne nabave Ministarstva, a kroz godine i kao glavna tajnica ministarstva. Tijekom karijere susretala se s različitim izazovima u provedbi postupaka javne nabave iz pozicije javnog naručitelja te stekla znanja iz područja obveznog i upravnog prava. Danas je zaposlena kao pravna savjetnica za područje javne nabave i komercijalne ugovore u međunarodnoj tvrtki koja je aktivni ponuditelj u postupcima javne nabave.

Nadolazeće edukacije

Prijava na edukaciju - uvjeti

Na naše edukacije možete se prijaviti ispunjavanjem on-line prijavnice ili nas možete kontaktirati putem elektroničke pošte. Nakon što zaprimimo Vašu prijavu dostavit ćemo Vam ponudu po kojoj možete uplatiti naknadu za sudjelovanje. Broj sudionika je ograničen sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave.

IBAN HR9324840081135361947, s pozivom na broj: OIB Vaše institucije, model 00, svrha uplate: ime i prezime polaznika.

Sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave polazniku edukacije za kojeg je izvršena uplata naknade za sudjelovanje bit će elektroničkim putem dostavljena potvrda o sudjelovanju.

Zadržavamo pravo izmjene termina, mjesta održavanja ili otkazivanja edukacije. O eventualnim izmjenama obavijestit ćemo vas putem elektroničke pošte.

U slučaju da se želite odjaviti sa edukacije, potrebno nas je obavijestiti elektroničkim putem najmanje 5 dana prije održavanja edukacije. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti vratiti Vam naknadu za sudjelovanje.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije o našim programima slobodno nas kontaktirajte!

Ovlašteni smo nositelj programa izobrazbe od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Klasifikacijska oznaka i urudžbeni broj ovlaštenja te rok njegova važenja: 

UP/I-406-01/24-01/2, Ur.broj: 517-08-04-02-03-24-2, Evidencijski broj: 110, vrijedi do 04.04.2027.

bottom of page